• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

Wij bedrukken alle soorten textiel, zowel fullcolour als in een enkele kleur. Hiervoor hebben wij diverse technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bedrukken is al mogelijk vanaf 1 exemplaar.
U kunt uw eigen textiel aanleveren of een keuze maken uit onze catalogus. U kunt uw wensen aangeven middels het contactformulier, aan de hand hiervan kunnen wij u een offerte op maat geven.

Prijzen:

W-Match berekend lage prijzen voor de bedrukking van uw kleding. Bij bestellingen meerdere artikelen zakt de prijs wederom. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid en het formaat van de tekst, de omvang en kleursamenstelling van het logo. Wij adviseren u om bij ons een prijsopgave aan te vragen.

Basisprijzen:

 • Nummer groot (enkel en dubbele cijfers): € 3,50 inclusief Btw

 • Nummer klein (enkel en dubbele cijfers): € 2,00 inclusief Btw

 • Tekst groot (maximaal 2 regels): € 5,00 inclusief Btw

 • Tekst klein ( maximaal 2 regels): € 3,00 inclusief Btw

 • Logo groot maximaal 28 cm x 30 cm : € 6,50 inclusief Btw

 • Logo klein maximaal 10 cm x 10 cm : € 3,75 inclusief Btw

 • Logo Super maximaal 30 cm x 45 cm: € 9,50 inclusief Btw

 • Naam klein : €2,00 inclusief Btw

 • Naam groot : €3,25 inclusief Btw

 • * Logo's vanaf twee kleuren of meer prijs in overleg met W-Match

 

 

BEDRUKKING:

Bij het bedrukken van textiel kennen wij verschillende methoden, zo is er full colour druk voor foto´ s of afbeeldingen met meerdere kleuren. Hierbij passen wij een transfertechniek toe. Voor de enkele kleuren en opdruk effecten passen wij foliedruk toe.
Door middel van het computergestuurd snijden van de folie kunnen wij elke vorm, logo of tekst maken. Deze kan daarna onder hoge druk en temperatuur op een stuk textiel geplaatst worden. Met foliedruk kennen wij 3 soorten folies: Flex, Flock en Speciaal.

Flex:

Flex is een gladde foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Het is uitstekend wasbaar en kan zelfs in de droger. Flex rekt ook iets mee met stoffen en is dus goed geschikt om te gebruiken op rekbare stoffen (geen lycra).

De kleurkeuze van onze Flex folie vind u hier.

* De basisprijzen bedrukking zijn van toepassing.

Flock:

Flock is een zacht aanvoelende foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Ook flock is uitstekend wasbaar en kan in de droger. Flock is niet geschikt voor al te rekbare materialen. Vanwege de zachtheid gebruiken wij flock op al ons babytextiel. 

De kleurkeuze van onze Flock folie vind u hier.

* Er is een meerprijs van €1,00 per item op de basisprijzen bedrukking van toepassing.


Speciaal:
Onder speciaal vallen een aantal verschillende soorten folies. Glitter, holografisch, carbon, metallic en jeans. Ook deze folies zijn uitstekend wasbaar en drogerbestendig.

De keuze van onze speciale bedrukkingen vind u hier.

* Er is een meerprijs van €1,00 per item op de basisprijzen bedrukking van toepassing.


Bij glitter bestaat er de mogelijkheid dat de glitterkorreltjes langzaam los komen. Bij glitter is het raadzamer om het textiel op de hand te wassen en niet in de droger te doen.

Transferdruk:

Door middel van pigment transferinkt worden in spiegelbeeld in zeefdruk de nodige kleuren aangebracht op een vel. Deze vellen worden dan op textiel gelegd en worden samen geperst. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Deze zal na wassen niets van haar kleurechtheid verliezen. Zo worden bijvoorbeeld de rug, voorkant en mouwen bedrukt en dan samen geconfectioneerd tot één geheel. Transferdruk gebruiken wij voor afbeeldingen met veel kleurverloop.

* De basisprijzen bedrukking zijn van toepassing.

Bezoek W-Match Sponsorbemiddeling Kleding en Bedrukking

Op onze website kunt u al veel informatie vinden. De basisprijzen van onze bedrukkingen, onze online catalogus, de merchandise webshop voor verenigingen en nog veel meer. 

Wilt u ons persoonlijk bezoeken dan kan dit op ons kantoor. Hier staan wij u graag persoonlijk te woord, kunt u met ons de catalogi doornemen, enkele samples bekijken oftewel uw wensen bespreken. 

Wij werken echter wel op afspraak, neem contact op middels ons contactformulier of bel  024-8449766 / M: 06-19912548 

W-Match Sponsorbemiddeling

 

024- 8449766 M: 06-19912548

 

 64973514

 

NL07 RABO 0152 5495 01

 

Downloads

Catalogus Masita informeer naar de goedkopere prijs die W-Match hanteert!

Algemene voorwaarden W-Match

 

 

 Aanbieding Kampioenshirt

Polyester Kampioenshirt in alle kleuren en maten.

Inclusief opdruk tekst groot Kampioen ....... kleur shirt en opdruk naar keuze

€9,00 inclusief Btw (Volwassen maten €10,00)