• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

PRIJSOVERZICHT STANDAARD BEDRUKKING

 

 

         voorbeeld standaard bedrukking 

 

PRIJSOVERZICHT FULL COLOUR BEDRUKKING

         voorbeeld full colour bedrukking

 

  

W-Match berekend scherpe prijzen voor de bedrukking van uw kleding, wij leveren daarin graag maatwerk qua prijs om het voor onze klanten zo voordelig mogelijk te maken. De prijs heeft invloed op het aantal bedrukkingen, het formaat en de kleursamenstelling van het betreffende logo. Wij adviseren u bij afname van grotere aantallen om een prijsopgave aan te vragen voor uw bedrukking. 

 

BEDRUKKING:

Bij het bedrukken van textiel kennen wij verschillende methoden, zo is er full colour druk voor foto´ s of afbeeldingen met meerdere kleuren. Hierbij passen wij een transfertechniek toe. Voor de enkele kleuren en opdruk effecten passen wij foliedruk toe.
Door middel van het computergestuurd snijden van de folie kunnen wij elke vorm, logo of tekst maken. Deze kan daarna onder hoge druk en temperatuur op een stuk textiel geplaatst worden.

1. Flex:

Flex is een gladde foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Het is uitstekend wasbaar en kan zelfs in de droger. Flex rekt ook iets mee met stoffen en is dus goed geschikt om te gebruiken op rekbare stoffen (geen lycra).

* De basisprijzen bedrukking zijn van toepassing.

2. Flock:

Flock is een zacht aanvoelende foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Ook flock is uitstekend wasbaar en kan in de droger. Flock is niet geschikt voor al te rekbare materialen. Vanwege de zachtheid gebruiken wij flock op al ons babytextiel. 

 

3. Sublimatie:

Eigen ontworpen sportkleding waarbij sublimatie bedrukking van toepassing is voor uw vereniging, dat kan bij W-Match! Dit verzorgt W-Match Kleding en Bedrukking voor u in samenwerking met onze leverancier Masita.

 

4. Zeefdruk:

Voor opdrachten waarbij zeer grote aantallen bedrukkingen moeten worden geplaatst zullen wij mogelijk adviseren om te laten "zeefdrukken". 

W-Match Kleding & Bedrukking

 

06-19912548

 

 88740633