• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • T: 024-8449766 M: 06-19912548

 

W-Match Sponsorbemiddeling Kleding en Bedrukking uit Wijchen (Gelderland) is een veelzijdig bedrijf dat in 2013 is opgericht. Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag aan de wensen van de klant voldoen en staan voor kwaliteit.

W-Match als uw kledingleverancier en textieldrukker staat centraal. Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw medewerkers, sportkleding voor leden van een sportvereniging, T-shirts voor basisschoolkinderen, tassen, petjes, werkkleding of enkel een bestelling als particulier? Dan bent u bij W-Match aan het juiste adres!

Ons enorme assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 75 merken. Werkelijk alles op het gebied van textiel, kleding, tassen en accessoires is leverbaar. Of het nu gaat om grote of kleine bestellingen. Omdat ons aanbod zo groot is heeft u misschien vragen. Schroom niet, wij zullen u voorzien van deskundig advies.

Wij staan voor prima kwaliteit, snelle levering, een scherpe prijs en een uitstekende service. Wilt u de kleding laten bedrukken? Geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Voor vragen en bestellingen kunt u telefonisch contact opnemen of digitaal middels ons contactformulier. Wij bieden altijd scherpe prijzen, daar mag u vanuit gaan! Bekijk onze producten in de online catalogus.


W-Match Kleding & Bedrukking

 

06-19912548

 

 88740633